Family above all

”Family: Where life begins and love never ends.” (Ukendt)

Jeg har stort set lige været en uge i Amsterdam med min kæreste, Jonas, hvilket I nok skal høre meget mere om (faktisk kommer jeg nok til at gå en lille smule amok med blogindlæg omkring vores ferie), men jeg havde sådan brug for at poste det her først. Faktisk skrev jeg allerede meget af det her blogindlæg, mens jeg var på ferie, da jeg til tider havde brug for at samle mine tanker lidt. Det siges jo, at det hjælper at udtrykke sine tanker og følelser, men jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke ved, om det hjælper mig at skrive lige netop det her blogindlæg. Jeg ved bare, at jeg lige nu har brug for at skrive lidt ned. Det skal lige hurtig siges, at jeg har en masse dejlige mennesker omkring mig, så det er ikke fordi, jeg ikke har nogen at snakke med omkring det. Det her bliver et af de irriterende blogindlæg, hvor jeg fortæller jer, at der er noget galt, men egentlig ikke fortæller jer, hvad der faktisk er sket. Jeg synes, det er for personligt at fortælle til internettet. Dem, der står mig nær, skal nok finde ud af det mundtligt på et tidspunkt, da det som sådan ikke er hemmeligt. Det er bare ikke noget, jeg vil dele med hele verden. Der er sket noget alvorligt med et af de mennesker, der betyder allermest for mig. Personen er ikke død, men jeg fik mig i hvert fald en ordentlig forskrækkelse, da jeg modtog beskeden, mens jeg var på ferie. Det gjorde selvfølgelig, at jeg tænkte meget over det i ugens løb, men jeg måtte også huske, at personen havde det godt og blev taget hånd om. Jeg har dog besøgt personen alle dage i den seneste uge, efter jeg er kommet hjem, hvilket er noget jeg (forhåbentligt) kan fortsætte med i næste uge. Personen er elsket af mange – og også af mig. IMG_1517 (2)

IMG_1503 (2)Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke rigtig ved, hvad jeg egentlig vil med det her blogindlæg og jeg ved også godt, at det er en lille smule rodet og underligt, men jeg vil dog også nævne, at hele denne her oplevelse har lært mig tre meget vigtige ting:

  1. Man kan ikke sige, jeg elsker dig nok. Jeg ved godt, at ens familie ved, at man elsker dem og at man kan sige “jeg elsker dig” på mange måder, men nogen gange er det bare så ekstremt vigtigt at sige netop de tre præcise ord.
  2. Man skal altid kramme sine familiemedlemmer farvel og det gør ingen forskel, om man så ser dem allerede dagen efter eller først efter et par uger. Man ved aldrig, hvad der kan ske.
  3. Man må aldrig forlade hinanden, mens man er uvenner. Der findes ikke noget mere ubehageligt end tanken om, at man ikke fik snakket ud. Det er sådan noget, der kun burde ske på film. Jeg synes ikke, jeg kan være uvenner med min familie ret længe ad gangen, især ikke efter jeg er blevet ældre. Det er nok ens familiemedlemmer, man kan skændes allermest med og være virkelig uvenner med, men det er samtidig også i ens familie at tilgivelse er nemmest – i hvert fald efter min mening. Der er selvfølgelig undtagelser, men det er der jo med alting.

Husk ovenstående. Det er i hvert fald noget, jeg vil tænke meget mere over, i fremtiden, efter denne her oplevelse. Min familie betyder alt for mig. Det håber, jeg de ved, men jeg vil nok også begynde at udtrykke det meget mere. Min familie er i hvert fald det vigtigste, jeg har! 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *