Vlog: Goodbye Long Hair

“Invest in your hair. It is the crown you never take off.”

Så er der endnu en gang en ny video på bloggen og denne her er en af de ekstra spændende af slagsen. Den omhandler nemlig dagen, hvor jeg klippede mit hår fra langt til kort. Det er en vlog (video og blog samlet i et simpelt ord), hvor I følger mig helt fra, jeg står op om morgenen til et par dage efter – at jeg så afslutter videoen så mange dage efter, var dog ikke helt meningen.

Nedenstående billeder viser forvandlingen. Jeg blev klippet hos Salon Amadeus Organic i Randers. Butikken ligger lige overfor bibliotekets indgang og fokuserer vi på økologi, så de bruger derfor kun grønne produkter, som er fri for kemiske stoffer, der kan virke allergifremkaldende og det er virkelig noget, der glæder mit lille allergi-hjerte. Som de fleste af jer nok ved, er jeg allergisk overfor en masse forskellige ting, hvilket blandt andet indebærer, at jeg ikke kan tåle parfume. Derudover er frisørerne og deres elev virkelig søde og interesserede i lige netop dig og dit hår, mens du sidder i stolen. Et andet plus er, at de har virkelig god kaffe og stolene, hvor man får vasket hår, er massagestole. Det er et virkelig godt sted, hvor de kan deres håndværk og har kvalitet frem for kvantitet i fokus. Jeg fortæller om, hvorfor jeg har valgt at blive klippet korthåret i ovenstående video, men kort fortalt var jeg rigtig dårlig til at have langt hår, da jeg ikke gad style det (host: jeg kunne ikke finde ud af det) og det derfor altid sad oppe i en knold, så der alligevel ikke var nogen, der kunne se det. Derudover har jeg haft kort hår i størstedelen af mine teenage- og tidlige voksenår, så det føltes mere naturligt og mere mig med en forandring tilbage til det korte. Hvis man har lyst til at læse mere, kan man også tjekke det her blogindlæg ud, hvor jeg drømte om at klippe det af, men der skulle alligevel gå et stykke tid før modet var til faktisk at fuldføre det.

Så nu er jeg korthåret og jeg har ikke fortrudt det overhovedet. Faktisk er det noget, jeg burde have gjort for lang tid siden. Jeg har virkelig snakket om det længe og turde nu endelig tage springet. Jeg håber, I synes godt om videoen. Jeg kan endnu en gang sige, at det er en af de lange, men jeg havde svært ved at udelukke dele af videoen, så jeg valgte at lade den forblive lang. Hvis I er interesseret i at se flere vlogs fra min side, skal jeg nok fokusere på ikke at filme så meget, men I kender mig. Jeg elsker at snakke, hvilket jo er grunden til, at videoerne bliver så lange. Vi blogges! 

You may also like

5 kommentarer

  1. Hvor er du smuk og hvor er dit hår flot – både før og efter!
    Videoen er fin, men lidt konstruktiv kritik; jeg synes det er lidt ærgerlig den er så lang s; Jeg ser aldrig vlogs længere end 10-12 minutter, og selv i din fine video trykkede jeg lidt frem engang imellem. Bare et tip! :)

    1. Tusind tak! Jeg ved godt, at den er meget lang, men jeg elsker selv at se vlogs på 30-40 minutter. Dog ved jeg godt, at jeg næste gang skal bestræbe mig på ikke at filme så meget i løbet af dagen, da ikke alle har det ligesom mig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *