So different but still friends forever

”We didn’t realize we were making memories. We just knew we were having fun.” (Peter Plys)

Jeg ved godt, at det er en ret cheesy titel til dagens blogindlæg, men når I har læst det færdigt, giver det måske en smule mere mening. Jeg synes nemlig selv, det er en ret passende opsummering af lige netop, hvad dette blogindlæg kommer til at handle om.

Tilbage i december 2012 og januar 2013 drog jeg for første gang ud i den store verden med syv andre mennesker, som jeg ikke kendte. Destinationerne var Kina og Vietnam og vi har på de to måneder oplevet mere end jeg, den dag i dag, kan huske uden at se billeder. Inden jeg påbegyndte skrivningen til det her blogindlæg, så jeg lige en række billeder fra rejsen og jeg kunne ikke lade være med at smile, men det er egentlig ikke selve rejsen og vores oplevelser, som det her blogindlæg kommer til at handle om, så hvis I er interesseret i et lille throwback, skriver jeg hellere end gerne et andet blogindlæg omhandlende vores unikke og helt igennem fantastiske rejse. Det, som blogindlægget egentlig skal handle om, er de mennesker, som jeg var afsted med. Som jeg skrev før, var vi alle – stort set – fremmede for hinanden, da vi tog fra Danmark og alle vidt forskellige mennesker, men vi havde det bare så godt sammen og havde det ikke været for de her syv mennesker, er jeg sikker på, at turen havde været en hel anden. Jeg kunne ikke forestille mig bedre rejse-buddies end dem og jeg ville ønske, jeg kunne se dem meget oftere den dag i dag (ja, her tre-fire år senere), men vi bor desværre spredt rundt i hele landet og er i gang med vidt forskellige uddannelser, hvilket ofte gør det svært at finde en weekend, hvor vi kan ses og endnu sværere at finde en weekend, hvor vi kan ses alle sammen på samme tid. Det er svært, når man er otte selvstændige og ambitiøse mennesker – her snakker jeg om alle de andre og ikke mig selv, ha ha.Men i sidste weekend lykkedes det mig at ses med to af pigerne i vores lille rejsegruppe i Aalborg, da Louise fejrede, at hun var fyldt 25 år og lige var blevet færdig med sygeplejerskestudiet. Hun er simpelthen så sej. Dette nævnte jeg også i mit blogindlæg omkring Sankt Hans og det var virkelig en dejlig fest med treretters menu, god vin og søde mennesker, der tog imod med åbne arme, så hvis de ikke vidste, hvem Mathilde og jeg var, fandt de ud af det. Louise og hendes forældre var simpelthen så gæstfrie. Vi fik lov til at overnatte hos dem, så vi dagen efter kunne udforske Aalborg lidt og havde mere tid sammen til at indhente noget af alt det forsømte. Det var en dag fyldt med tøsehygge, god mad og lækre drikkevarer, som man også kan se på billederne. Billederne i dette blogindlæg er enten taget af eller inspireret af Mathilde, som har en helt fantastisk Instagram. Det er på en måde hendes blog, da hun gør meget ud af hvert enkelt billede hun poster, så jeg synes bestemt, I skal tjekke den ud. Ovenstående billede er fra festen, som virkelig viser de fantastiske omgivelser, vi befandt os i: en gammel herregård med gammeldags møbler, revet gårdsplads og marker i miles omkreds. Man følte sig som en hel prinsesse. Nedenstående billeder er fra søndagens cafebesøg, hvor vi snakkede i et væk, inden Mathilde og jeg desværre måtte forlade Aalborg. Billede3

Billede4Det var simpelthen så dejligt at se dem igen og en weekend fyldt med grin og gensynsglæde, som jeg håber snart gentager sig. Selvom jeg muligvis kun kommer til at se de her mennesker (og her mener jeg alle syv) en gang om året, måske kun hvert andet år, så har jeg på fornemmelsen, at jeg kommer til at have disse mennesker i mit liv for altid – det er bestemt noget, jeg vil bestræbe mig efter i hvert fald, da de alle sammen er dejlige og helt unikke. Hvis nogen af dem læser det her blogindlæg, skal de i hvert fald vide, at jeg savner dem og ofte tænker på dem!

Jeg skal i morgen til barnedåb og derefter går turen til Fyn, hvor jeg skal på en uges spejdertur med Sønderhald trop, så der får jeg nok ikke blogget – desværre – men jeg vender stærkt tilbage efterfølgende. Jeg håber, I får en dejlig weekend og en god uge. Det ved jeg i hvert fald, at jeg gør. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *