Cleaning My Closet

”Being organized isn’t about getting rid of everything you own or trying to become a different person. It’s about living the way you want to live, but better.” (Andrew Mellen)

Det virker som om, at jeg nærmest kun har ideer til bloggen, der indebærer videoer, men det er altså ikke rigtigt. Det er det, der interesserer mig allermest i øjeblikket og jeg elsker at filme og redigere, så I kommer, som jeg også har sagt før, til at se langt flere videoer på bloggen end I allerede har. Der vil dog også snart komme en lille filmanmeldelse, et blogindlæg omkring min festlige dag til The Color Run i Århus og selvfølgelig meget andet, men i dag er det Video Wednesday, hvilket betyder en ny video på bloggen.

Denne gang er videoen lidt anderledes, da den viser, hvordan jeg rydder op i mit tøjskab og, ikke mindst, hvorfor jeg rydder op og omorganiserer. Jeg har selv set mange af den slags videoer på YouTube på det seneste og det er bestemt også grunden til, at jeg vælger at tage jer med, mens jeg gør det. Jeg havde brug for at gøre det lige meget hvad, da jeg nærmest ikke havde mere plads i skabet, hvilket gør det svært at organisere og holde orden i skabet. Jeg har derfor valgt at sælge en masse af tøjet og det, jeg ikke kan få solgt, giver jeg til velgørenhed eller genbrug. Ville I være interesseret i et lille blogindlæg omkring tøjet, jeg har tænkt mig at sælge, og eventuelt med et tilhørende link, så I kan købe noget af det, hvis I er interesseret? 

Jeg håber, I synes om videoen, selvom den er én af de lidt anderledes. Jeg har sagt det før, men jeg siger det gerne igen, da det gør mig så glad helt ned i maven hver gang, I gør det: Gå endelig ind på min YouTube kanal, like og subscribe (hvilket er det samme som at følge). Nu må jeg hellere vende tilbage til den egentlige ret så spændende undervisning på denne varme og smukke sommerdag. Hav en god onsdag, søde mennesker!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *