Summer vibes: Birkenstock

”Cindarella is proof that a new pair of shoes can change your life.” (Ukendt)

Det er pinligt, men jeg indrømmer det gerne. Jeg har oplevet så meget og været så doven den seneste uges tid, at jeg fuldstændig har glemt alt om bloggen. I mangler stadig at høre om min fantastiske dag i Århus med søde mennesker til Color Run, om en afslappet weekend i det københavnske hos Camilla og nu en forlænget weekend på Sjælland med fejring af svigermors 60-års-fødselsdag og en uforglemmelig Little Mix koncert, men jeg lover jer, at jeg ikke har glemt det og at I derfor har en masse blogindlæg til gode. Jeg var i går aftes sammen med en meget savnet veninde, Helene, som jeg har været ude at rejse med et par gange. Hun er flyttet til Sjælland med sin kæreste, så jeg ser hende sjældent og det var derfor virkelig dejligt at se hende igen. Aftenen i aften bruges foran flimmerkassen og på bloggen. Men nu til hvad det her blogindlæg egentlig er om: sko – eller nærmere sandaler. Jeg ved ikke, hvad der sker, men der har virkelig været gang i mit shoppegen de seneste par måneder. Jeg ved ikke, om I kender det, men jeg mistænker varmen og derved følelsen af behov for nye items til garderoben. Jeg har købt et par sandaler, et par Birkenstock vel at mærke. Det kan virke meget simpelt, men for mig er det faktisk lidt af en sensation, da jeg er typen, der ikke har luftet mine tæer i flere år. Ja, jeg har hadet mine fødder og tæer så meget, at jeg har nægtet at vise dem frem til omverdenen og derfor holdt dem indelukket i diverse sommersko, men det er slut nu. Nu skal de luftes og vises frem til alle dem, der nu tør kigge, ha ha. Jeg elsker mine nye Birkenstock, men jeg må indrømme, at jeg er lidt skuffet. Jeg regnede med, at det var et par sandaler, som mine futter ville knuselske med det samme, men de er faktisk lidt svære at gå til og jeg har desværre været nødsaget til at gå med plaster for at undgå skavsår. Jeg er dog sikker på, at når hele gå-nye-sko-til-processen er slut, så vil de være uundværlige i min sommergarderobe. Jeg håber, I alle har haft en dejlig weekend og er klar til en ny uge. Jeg skulle egentlig have fokuseret på eksamensopgave torsdag og fredag i den her uge, men jeg fik ikke lavet ret meget, fordi jeg simpelthen er så umotiveret, da jeg endnu en gang har haft tre uger til at skrive fem sider på engelsk. Det er endda en opgave uden karakter, som bare skal beståes, hvilket heller ikke hjælper på motivationen. Jeg synes, det er til grin og kan derved ikke tage mig sammen, men næste uge er fastsat til at færdiggøre opgaven, så jeg kan gå på weekend med god samvittighed fredag. Jeg håber, at jeg i løbet af ugen får lidt tid til bloggen, så jeg kan få skrevet nogle af alle de blogindlæg, som jeg bliver ved med at love jer vil komme på bloggen inden for den nærmeste fremtid. Jeg er frygtelig, hvad det angår, men mon ikke I kan bære over med mig? God søndag til jer alle, kære læsere.  

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *