What I Got For My Birthday

“Life is too short to be lived counting the years. Just enjoy
the ride and make awesome memories.” (Ukendt)

Der er ny video på bloggen i anledning af Video Wednesday. Denne gang handler videoen om, at jeg her i starten af maj fyldte 24 år, hvordan jeg fejrede dagen og en lille fremvisning af, hvad jeg fik i fødselsdagsgave af min alt for søde familie. Jeg er udmærket klar over, at jeg er forkælet, men, som jeg også siger i videoen, er det her altså ikke en mulighed for at prale, men i stedet blot information til de, som er interesseret i at se, hvad jeg fik. Videoen er endnu en af de lange, men som jeg har sagt før, er det dem, der giver det bedste billede af, hvem jeg i virkeligheden er. Jeg har været nødt til at redigere meget i denne her, men jeg håber, I vil tage godt imod den alligevel, men det ved jeg jo, at I vil. I er altid så søde. 

Jeg kan lige hurtigt nævne her, hvad jeg fik i gave, men for yderligere information omkring de forskellige items, må I se videoen. Jeg fik fire vaser (tre Kähler og en Lyngby), to Hay puder til sofaen, to Eva Solo vandglas, en Norman Copenhagen Krenit skål, en bog af John Green, en jordbærhat, slik, blomster og penge. Derudover fik jeg også billetter til Adele koncerten i Herning den 4. maj af Jonas og selvom jeg allerede har lavet et lille blogindlæg om koncerten, fortæller jeg også nærmere om koncerten i lige netop denne video. I kan se lidt billeder af nogle af vaserne, jeg fik i gave, på nedenstående billeder.  Jeg håber, I synes godt om denne uges video. Hvis I lyster, må I meget gerne like videoen og subscribe (hvilket vil sige at følge) min kanal på YouTube. Det ville gøre mig så glad. Jeg nyder virkelig det her nye medie på bloggen og jeg ville ønske, at det var noget, jeg havde meget mere tid til i min hverdag, så jeg kunne uploade mange flere videoer. Jeg har så mange ideer, men alt for lidt tid til at udføre dem alle sammen. Så I må nok forvente en masse videoer fra min side i fremtiden. Og endnu en gang: Tusind tak fordi I følger med i mit lille online univers!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *