Get Ready With Me: Adele Concert 2016

”I have insecurities of course, but I don’t hang out with anyone who points them out to me.” (Adele)

Så har der vidst også været ro på bloggen længe nok, hvad? Hej igen, hvordan har I det? Jeg har haft nogle travle uger, hvilket der nok også højst sandsynligt kommer et lille blogindlæg om snart, men hvilket bedre tidspunkt at starte bloggen op igen end en onsdag med ”Video Wednesday”. Denne uges video viser, hvordan jeg gjorde mig klar til den alt for længe ventede Adele koncert i Jyske Bank Boxen i Herning sidste onsdag. 

Jeg ved ikke, om I kan huske det, men jeg fik jo allerede billetter til koncerten af Jonas i fødselsdagsgave for et års tid siden og jeg kan, uden at blinke, sige, at det var den bedste fødselsdagsgave nogensinde. Aldrig har jeg oplevet så talentfuld, sjov og nærværende en kunster. Hun startede hele molevitten med at komme op fra gulvet til intet andet end ”Hello” og jeg må indrømme, at jeg begyndte at græde og jeg fældede ikke bare en lille tårer. Jeg græd. Det var bestemt ikke noget, jeg havde forventet, men hun var bare så smuk i hendes store glitterkjole og hun fortryllede alle med hendes kraftige stemme. Det var altså intet mindre end rørende og så hjælper det jo heller ikke på det, at jeg er en ret så følsom type.  

Hun er virkelig humoristisk og man kan næsten sige, at man, ud over en koncert, også fik standup med i prisen. Hun har simpelthen så meget selvironi og virker fuldstændig ligeglad med, hvad andre tænker om hende, så hun siger lige, hvad der falder hende ind og hvad hun har lyst til. Derudover var hun virkelig på og spottede flere fans i mængden, som hun enten kunne kende fra andre koncerter eller som hun synes fortjente et billede med hende. Hun skrev samtidig også under på en tegning, som en fan havde medbragt, og vinkede hele tiden til nogen. Man får virkelig et indtryk af, at hun er sådan i virkeligheden og ikke kun til hendes koncerter eller i interviews. Åh, hvor vil jeg dog gerne møde hende personligt efter at have oplevet hende til sådan en koncert.

Men det var virkelig en stor oplevelse og det er bestemt ikke min sidste Adele koncert. Næste gang vil jeg sidde endnu tættere på og være endnu mere fangirl-agtig, men jeg er dog ikke sikker på, at Jonas vil med mig så, ha ha. Det jeg egentlig prøver at fortælle med alt det her er, at det var en af de bedste koncerter, jeg nogensinde har været til og jeg synes bestemt, man burde tage til én af hendes koncerter, hvis man en dag får muligheden. Hun lyder præcis, omend ikke bedre, end sangene, der bliver spillet i radioen og jeg forstår bestemt ikke, de anmeldelser, hun har fået for hendes koncerter i Danmark. Hun kunne ikke have gjort det bedre. 

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *