Turister i København

”A family is a little world created by love.” (Ukendt)

Jonas og jeg har tilbragt pinseferien sammen med hans familie på Sjælland. Det er ikke særlig tit, vi tager ind til København, men lige netop denne forlængede weekend har været lidt mere turistet end de fleste weekender, vi tilbringer i Roskilde, hvor det jo egentlig mest af alt handler om, at vi er sammen og ikke hvor vi er. Men den her gang har været lidt anderledes, da vi, med Jonas’ forældre, besluttede os for at tage et lille smut i Tivoli fredag aften. Det var ikke sådan, at vi skulle derind og prøve en hel masse, men det var lang tid siden, at jeg havde været der, så vi slentrede lidt rundt, mens vi nød musikken, der blev leveret af Blaue Blume. Det var ikke et band, jeg kendte, men de havde en lidt lækker, afslappende lyd og bortset fra at der var en fugl, der sked på Jonas’ jakke, så var det en hyggelig aften. Jeg tog mit kamera med og det blev faktisk til en hel del billeder, men jeg har dog kun valgt de allerbedste til jer og bloggen. IMG_0550 (2)IMG_0554 (2)IMG_0571Lørdag skulle Jonas og jeg i zoologisk have med Jacob (Jonas’ bror), Anne Sofie (Jacobs kæreste), Toke, Esben (Jacob og Anne Sofies to små drenge) og Rita (Jonas og Jacobs farmor), da Rita hvert år til jul får et hjemmelavet oplevelsesgavekort til en seværdighed. Sidste år var vi, for eksempel, i Den Blå Planet og i år skulle vi så i zoo. Selvom vi måtte leve med, at vejret til tider var lidt koldt og vådt, var det en skøn dag og det var så længe siden, at jeg har været i zoo, at jeg ikke kunne lade være med at tage alt for mange billeder af de forskellige dyr. Som I nok kan regne ud, ud fra dette blogindlæg, er dyr og blomster en af mine store fascinationer, når det kommer til billeder, men jeg har endnu engang været nødt til at begrænse mig. Jeg har heller aldrig haft små børn med i zoologisk have og det giver bare en anden oplevelse, også for vi voksne, ved at se deres glæde ved de forskellige dyr. IMG_0585 (2)IMG_0612 (2)IMG_0686 (2)Derudover har jeg brugt miniferien på at tage lidt sol i svigerforældrenes have, nu hvor jeg selv har hverken en have eller en terrasse, hvor jeg kan nyde det gode vejr, og blogget lidt. Vi har også været sammen alle sammen i går, hvor tiden blev brug på børnene, mændene makkede bil og vi afsluttede dagen med pizza lavet på grillen og isvafler om aftenen. Det har alt i alt været nogle helt igennem dejlige dage og jeg er bare så glad for, at jeg kommer så godt ud af det med min svigerfamilie og at vi har set dem så ofte, som vi har, her på det seneste.

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *