Spring Haul

”Shopping is my cardio.” (Carry Bradshaw)

Så er der endelig noget på bloggen, der kommer til tiden. I modsætning til i sidste uge, hvor jeg startede hele konceptet med ”Video Wednesday” en forkert dag (torsdag), passer det faktisk i dag. Videoen omhandler, hvad jeg har købt af nye forårs-items her i april, hvilket mest af alt består af tøj, makeup, smykker og andre småting, men det kan I se mere om i videoen.

Det er endnu en gang en af de lidt længere videoer. Selvom det betyder, at I bliver nødt til at kigge på mit fjæs i lidt længere tid, har en lille pause fra filmningen åbenbart været en god ting, da jeg nu accepterer de småfejl, jeg laver og I derved får et bedre indblik i, hvem jeg faktisk er som person i stedet for et meget redigeret billede. Før i tiden ville jeg tage hele sætninger om, hvis jeg blot lavede en enkelt lille talefejl, hvilket gjorde det meget mekanisk og ikke særlig personligt. Jeg ville også bruge lang tid på at redigere diverse talefejl og pauser væk, efter jeg havde filmet. Det gør jeg ikke på samme måde mere. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke bruger tid på redigeringen, for jeg bliver nødt til at redigere en masse væk ellers ville videoerne godt nok være lange. Ret oftest varer det rå materiale omkring en time, da jeg stadig starter forfra, hvis jeg fucker hele sætninger op. Engelsk er jo kun mit andesprog, så jeg mestrer det ikke til perfektion og derfor er der også nogen gange, hvor jeg simpelthen ikke kan finde ud af at udtrykke mig og derved kludrer rundt i ordene. Jeg er ikke perfekt og det vil jeg så gerne tydeligøre i mine videoer. Så ja, det er grunden til, at jeg de sidste par gange har uploadet nogen lidt lange videoer, men jeg håber, i det mindste, I ser det som noget positivt. 

Jeg håber, I synes godt om videoen. Hvis I har en profil på YouTube, må I meget gerne like videoen og subscribe til min channel. Og jeg kan forresten ikke sige det her nok, så jeg nævner det lige én gang til: Tusind tak fordi I følger med! Det varmer mit hjerte, at I har lyst til at følge med i mit lille, skøre online-univers gang på gang.

You may also like

4 kommentarer

    1. Hej Kirsten! Jeg er desværre allerede blevet nomineret og skrevet et blogindlæg, men tusind tak for nomineringen :)

    1. Hejsa Nadia. Jeg er allerede blevet nomineret og har svaret på spørgsmål osv. i et tidligere blogindlæg, men tusind tak for nomineringen! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *