Blogevent hos Munthe

”En af de ting jeg har lært af fashion er, at det skal være sjovt og personligt.” (Nabiha)

Min påskeferie er godt i gang og jeg har faktisk ikke lavet ret meget andet de sidste par dage end at ligge på sofaen. Efter en weekend fyldt med arbejde, hygge hos mine forældre, biograftur med Jonas og en dejlig eftermiddag hos mine bedsteforældre, har det været tiltrængt med lidt alene-tid. At jeg så sagtens kunne have lavet noget relevant, det er en anden sag. I morgen skal vi til brunch hos min faster og onkel, da min faster fylder år, og dernæst går turen til Roskilde. Min travle weekend og dovenskab er også grunden til, at dette blogindlæg kommer så sent. Jeg var i torsdags til et eksklusivt blogevent hos Munthe i Århus, hvor de præsenterede deres nye SS16 kollektion, der simpelthen indebærer de flotteste farver, print og styles. Denne her jakke måtte for eksempel meget gerne på mystisk vis dukke op i min garderobe, da jeg er fuldstændig forelsket. Det var et virkelig hyggeligt event med goodiebags, lækre kanapéer fra ”Langhoff & Juul” og en lille pop-up cocktailbar med smagfulde drinks fra ”Slap Af”, der passede i farverne med den nye kollektion. Det var virkelig gennemført.Eventet varede egentlig ikke i særligt lang tid, men fordi det var så afslappet og nede på jorden, var der rig mulighed for at møde de gæstfrie værter og de andre seje og inspirerende bloggere, der også var inviteret til eventet. Det virkede som om, at de fleste, på en eller anden måde, kendte hinanden på forhånd – og så var der mig, ha ha. Jeg er ny i gamet, men folk var stadig vildt søde og åbne. En aften som denne giver mig i hvert fald lyst til at udvide mit netværk inden for blogger-verdenen.

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *