Purchases | Clothing

”People will stare. Make it worth their while.” (Harry Winston)

Jeg synes, det er på sin plads, endelig at vise, hvad jeg har fået i julegave, købt i London og købt imens der har været januarudsalg, men jeg har valgt at dele alle items op i forskellige blogindlæg med hver sin genre, så det måske bliver lidt mere overskueligt, da jeg har fået og købt ret mange ting efterhånden. Det her blogindlæg omhandler lidt af det tøj, jeg har fået og købt siden jul.  

Jeg købte faktisk ikke særlig meget tøj, mens min søde mor og var i London, men til gengæld købte jeg ret meget andet, hvilket I allerede har læst lidt om i et tidligere blogindlæg og som jeg vil fortælle mere om i slutningen af det her. Amy hjalp mig med at tage billederne til det her blogindlæg i januar og jeg må indrømme, at ingen af sættene passede til årstiden, men hvad gør man ikke for gode billeder. Jeg tror enhver med-blogger derude kan nikke genkendende til at stå i den bidende kulde i et alt for koldt outfit, men også at det er det hele værd, når man ser det færdige resultat, der bare ikke havde været det samme i en stor vinterjakke – medmindre det er den, man viser frem selvfølgelig, ha ha. Men jeg glæder mig til, at vejret bliver bedre, så jeg kan bruge mine nyindkøbte items, som I kan se nedenunder.

I Topshop købte jeg ovenstående sorte bukser, der, som jeg allerede har sagt én gang, overhovedet ikke passer til vinterperioden, men som bliver perfekte, når vejret bliver lidt lunere og mine ben bliver lidt brune i stedet for de blegfis-stænger, jeg må leve med lige nu. De er i en lækker, blød kvalitet og en passende længde. Jeg har længe ledt efter bukser i netop den længde, men det er faktisk ikke så let, som man skulle tro, når man 1.73 høj, da de fleste bliver for korte, så da jeg fandt dem her, måtte jeg bare eje dem – selvom det betyder, at jeg så må vente flere måneder på, at jeg faktisk kan bruge dem. But so be it!

Frakken, også kaldet en kappe, fandt jeg faktisk allerede i den første butik, vi var inde i, på Oxford Street, men jeg købte den først på vores vej hjem mange timer senere. Den er fra Zara og var sat drastisk ned. Grunden til min tvivl var, at den stadig var lidt pricey og at jeg var usikker på, om jeg ville få den brugt, men jeg er glad for, at jeg fortrød og derved endte med at købe den alligevel. Jeg knuselsker den, selvom den også stadigvæk er for kold til egentlig at blive brugt, men stilen er lige mig og jeg føler mig rigtig godt tilpas i den, hvilket jeg synes er ekstremt vigtigt. Og så kan en kvinde vel ikke have for mange jakker, vel, ha ha?

Derudover købte jeg også et par sorte Dr. Martens sko i London, som vil blive vist frem på bloggen om ikke så længe og jeg fik til jul en smuk, bordeaux sweater af Jonas, som jeg iklædte mig den dag min mor og jeg besøgte Notting Hill i London, hvilket man kan se et billede af her. Det er faktisk en lidt sjovt historie med den sweater, da jeg et stykke tid før jul, havde stået inde i butikken med mine svigerforældre og Jonas og fortalt ham, at jeg synes den var flot. At han faktisk havde lyttet til og ikke mindst husket, hvad jeg havde sagt, forbløffer mig stadig og gør mig helt varm og glad indeni.

Det var det sidste blogindlæg, der skulle vise jer, hvad jeg havde fået og købt de seneste par måneder. Jeg må dog indrømme, at det ikke er alt, hvad jeg har købt, men jeg har udvalgt det, jeg mente, var allermest spændende for jer at læse om. Men der vil selvfølgelig komme mange flere blogindlæg fra min side om alt muligt og ingenting. Jeg er bare glad for, at I har lyst til at læse med. God valentinsdag til jer!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *