En meget tidlig fødselsdagsgave fra min mand

”I don’t make music for eyes. I make music for ears.” (Adele)

Det har ikke engang været juleaften endnu og jeg har allerede fået fødselsdagsgave af min kæreste, Jonas, og jeg har altså først fødselsdag i maj vel at mærke. Men jeg tror faktisk roligt, jeg kan sige, at det er den bedste fødselsdagsgave, jeg nogensinde har fået og jeg er ellevild: billetter til Adele koncerten i Herning den fjerde maj. Hvor er det bare stort og jeg er overlykkelig!

Jeg spurgte Jonas for en uges tid siden, da det blev meldt ud, at Adele kom til Danmark, om han ikke ville med og eventuelt give mig billetterne i fødselsdagsgave, da jeg simpelthen ikke havde råd til selv at købe en billet selv i øjeblikket, men samtidig ikke ville gå glip af den store oplevelse, det ville være, at se Adele live. Og sød som han er, ham min mand, sagde han selvfølgelig ja.

Tyve minutter efter, billetterne blev sat til salg, var begge koncerter udsolgt og vi er blandt de heldige, der skal med til koncerten i Jyske Bank BOXEN til maj. Det er en helt perfekt fødselsdagsgave, da koncerten jo ligger omkring min fødselsdag og det er en oplevelse for livet og en oplevelse vi får sammen som kærester. Ja, måske lidt pladderromantisk, men det er altså sådan, jeg har det, ha ha.

Men hvem, ud over os, har været heldige at få billetter til den fantastiske, talentfulde sangerinde?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *