Let’s catch up: Gensynsglæde og en masse oplevelser

”Lykken bliver aldrig mindre af at blive delt.” 

Hold nu op, hvor har der været stille på bloggen i virkelig lang tid nu. Ja, faktisk mere end to uger, hvis jeg lige skal sætte tal på det også og det kan man jo godt tænke er for dårligt og det er det jo egentlig også, men jeg har simpelthen haft en masse andre ting at se til, så jeg har valgt at prioritere bloggen fra og det burde jo også være i orden en gang imellem. Men det betyder ikke, at I skal snydes fra, hvad det er, jeg har oplevet de seneste to-tre uger, så hvis man ikke er til lidt lange blogindlæg, skal man nok vende om nu, men hvis I til gengæld er interesseret i en masse plapren omkring mit liv, så skal I bare læse videre.

Weekenden efter min seneste blogindlæg omkring min biograftur med Julie, hvor vi var inde og se ”Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts” var jeg på oprykningstur, der er en spejdertur, hvor hele Sønderhald Gruppe er samlet i en hytte ved Grenaa og rykker de forskellige spejdere op i de grene, de nu kommer til at være en del af – hvilket også forklares som at rykke op i hierarkiet efter alder til dem, som ikke selv er spejdere. Det er den mest hyggelige spejdertur på hele året, hvor man får set de ledere, man ikke normalt får set på møderne og får en masse god mad og kage.

I den efterfølgende uge drak jeg kakao og fik vendt verdenssituationen med Frederikke i hendes fine, lille kolonihavehus onsdag, var ude at spise hos mine forældre fredag aften med Jonas, fik et kort, men dejligt besøg af Helene lørdag eftermiddag og var ude at spise med Camilla, Julie og Josephine på Golden House lørdag aften. Camilla var i Randers for at besøge Julie og da jeg ikke havde set hende siden september, var det virkelig dejligt at se hende igen og hvilken bedre måde at fejre gensynet på end ved at spise det præcis samme sted, hvor vi rigtig lærte hinanden at kende: nemlig kineserrestauranten ved biografen. Om søndagen tog jeg til Odense, da jeg havde en aftale med nogle af dem, jeg var i Kina og Vietnam med, og det var bare så ærgerligt, at der ikke var flere der kunne lige netop den dag, for det var bare rigtig hyggeligt. Jeppe, Mathilde og jeg spiste brunch, slentrede rundt i byens butikker, drak kaffe og senere joinede Camilla os til italiensk.

I denne her uge var jeg om tirsdagen i biografen med Jonas og se ”Praktikanten”, der er en rigtig feel-good film, som virkelig kan anbefales og i weekenden havde jeg besøg af min veninde Marlene fra Odense. Jeg må nok indrømme, at jeg ikke kan huske præcis hvilket år Marlene og jeg mødte hinanden, men det var på en spejdertur for cirka 10 år siden og ja, vi har været veninder lige siden. Vi har set hinanden vokse op – fra folkeskole til efterskole til gymnasie til videregående uddannelse – og til januar er Marlene færdig som sygeplejerske og om lidt over et år er jeg færdig. Det er altså ikke til at fatte, men vi har hinanden og det er jeg evigt taknemmelig for. Vi brugte weekenden på at se Vild Med Dans, besøge Randers Regnskov, være på café, se DMA 2015 og spise frokost hos mine forældre. 

Udover alt dette har jeg skrevet eksamensopgave med selvvalgt problemstilling, der også har fyldt rigtig meget, men som jeg heldigvis afleverede torsdag aften. Jeg ved ikke, om I kender det, men det har været en sådan eksamen, hvor jeg synes at selve emnet er spændende (hvilket jeg også har tænkt mig at blogge om meget snart), men hvor jeg absolut ingen motivation har haft til at skrive selve opgaven, så det har været en hård omgang, hvor opgaven hele tiden har hængt mig over hovedet og at jeg tit har haft dårlig samvittighed over den. Er det bare mig eller kender I også det.

Derudover har jeg også fået trænet end hel masse i det kære crossfit center med de trofaste: Amy, Annika og min bror, Kasper.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *