karolinemalling.dk

“And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.” (Meister Eckhart)

Jeg er fået mit eget domæne! Hvor er det vildt. Og ja, for nogen kan det virke så simpelt og ligegyldigt, men for mig er det virkelig stort, at jeg nu har min egen hjemmeside, for det hele føles nu meget mere professionelt og, vigtigst af alt, som mit eget.

Jeg fik mit eget domæne og flyttede fra Blogger til WordPress i sidste weekend, hvilket jeg ikke kunne have gjort uden Nikolaj Kochs hjælp, der meget tålmodigt tog det hele ned på et niveau for dummies og guidede mig igennem processen. Så kæmpe tusind tak for hjælpen til Koch, uden ham var det nok aldrig lykkedes.

Men det er også en af grundene til, at der har været stille på bloggen i et stykke tid nu. Jeg har i løbet af ugen fundet det rette setup, hvilket var meget problematisk og frustrerende for mig og gjort bloggen præsentabel i form af blogindlægs, inddeling af blogindlæg i kategorier, ved at skrive information omkring mig selv osv. Det har været et stort projekt at skulle vænne sig til WordPress frem for Blogger, men det er bestemt ikke noget, jeg fortryder. Jeg er rigtig glad for min beslutning, som jeg også gav udtryk for i starten af blogindlægget.

Noget, der ville gøre mig glad helt ned i maven var hvis I gad bruge to minutter på at følge bloggen på BLOGLOVIN’ og derefter subscribede min YouTube channel. På forhånd tak, søde mennesker. 

Og så til slut vil jeg sige, at jeg håber, at I alle får en helt igennem fantastisk weekend.

You may also like

4 kommentarer

  1. Rigtig flot site! Tillykke med dit domæne – det er altid lidt stort at købe sit første domæne, og nøj, hvor føler man sig professionel, når man sidder og bakser rundt i WordPress for at få alting på plads!

    – Katrine Bjarnhof

    1. Jeg kan kun sige i lige måde, Katrine, det er en rigtig flot hjemmeside/blog, du har dig. Tusind tak og ja, det har du fuldstændig ret i!

    1. Tusind tak, Koch. Det er jeg sikker på, godt du lige var der til at hjælpe mig og igen: tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *