De små ting der gør mig glad i låget

”Happiness is an inside job.” (William Arthur Ward)

Irrelevante foredrag på uddannelsen giver åbenbart ideer til blogskriveriet, så her kommer der et nyt blogindlæg fra undertegnede.

Vi har alle vores nedture og dårlige dage, men jeg vil gå så langt og sige, at jeg generelt er et rigtig glad menneske og det er både, fordi jeg har nogle helt igennem fantastiske mennesker omkring mig og i mit liv, som ikke kan gøre andet end at gøre mit liv bedre og gøre mig til et bedre menneske, men også fordi jeg værdsætter de små ting i livet, hvilket jeg gerne vil dele med jer, så jeg har lavet en lille liste med fem helt små ting, der gør mig glad i låget:

#1 Kaffe. Det er ligegyldigt, hvornår på dagen (medmindre det er ved seks-syvtiden om aftenen, så jeg ikke kan falde i søvn senere), men en rigtig – altså sådan rigtig, rigtig – god kop kaffe kan simpelthen gøre mig så glad. Jeg kan huske, da Jonas skulle have nye briller, fik jeg den bedste kop kaffe, jeg nogensinde har fået, mens jeg sad og ventede på, at han fik taget synstest. Jeg glemmer aldrig den kop kaffe, men jeg kan nok ikke lige tage ned i brillebutikken bare for at drikke kaffe, ha ha.

#2 Blomster. Jeg fik for nogle uger siden lov til at gå på rov i min bedstemors have (okay, må indrømme at det nok nærmere var hende, der klippede blomster, fordi jeg ikke kunne finde ud af det) og få en smuk buket blomster med hjem til at pynte spisebordet. Jeg elsker blomster og jeg ville ønske, at vi havde flere blomster i vores lejlighed – det gør Jonas ikke.

#3 Duftlys. Der er ikke ret mange, der er til duftlys, det er jeg. Jeg synes, det giver den dejligste aroma og gør en hyggelig stund endnu hyggeligere. Min yndlingsduft er helt klart vanilje blandet med en eller anden form for blomsterduft, da det giver en blanding af både sødme og friskhed.

#4 Kram. Åh, kærlighed, men I må da give mig ret i, at der findes ikke noget mere dejligt end et rigtig godt og kærligt kram (eller et kys for den sags skyld) fra en man holder af og det er ligegyldigt om det er ens kæreste, en veninde, ens forældre eller andre betydningsfulde personer.

#5 Søvn. Den er da oplagt og jeg tror, der er mange, der kan nikke genkendende til lige netop dette punkt. Jeg elsker at sove. Jeg er typen, der har svært ved at stå op om morgenen og jeg bliver lykkelig, hvis jeg får besked om, at vores undervisning er aflyst eller hvis jeg har tid, når jeg kommer hjem fra studie eller arbejde, til at sove til middag.

Frokostpause, hvilket jeg har lige om lidt, gør mig også glad. Hvad med jer, hvilke små ting i livet gør jer glade?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *