Vejleders sidste dag, Jurassic World og sightseeing

”They were so busy trying to figure out if they could do it, they never stopped to think if they should.” (Ian Malcom, Jurassic Park) 

Det har været en weekend fyldt med gode oplevelser, så selvfølgelig skal det da på bloggen.

Fredag havde min engelske vejleder, Rob Twisse, sidste dag på kontoret og på arbejdsmarkedet, da han gik på pension. Der blev taget afsked på arbejdet med kage, snacks og rugbrødsmadder, som vi danskere havde stået for, og med taler fra vores manager, en af cheferne og Rob selv. Rob var simpelthen så rørt, at jeg selv blev helt rørt. Efter arbejdet tog vi ned på den lokale pub, hvor vi fik et par genstande og deres gode burgere. Men det var ikke kun min vejleder, der holdt i fredags, også en rigtig god kollega ved navn Sophie havde sidste dag hos Thames Reach, da hun fortsætter sit studie som lærer her i sommerferien, så hende tog vi også afsked med, både på kontoret og på pubben.

Lørdag aften tog jeg med Carolina, Mia og Mias kæreste, Simon, (der i øjeblikket bor hos os) i biografen for at se ”Jurassic World”. Hvis man godt kan lide de tre andre film, kan jeg klart anbefale at tage ind og se den. Carolina og jeg har i de sidste par uger forberedt os ved at se de tre andre film og jeg er faktisk imponeret over, hvor godt de er lavet, men med moderne teknik er det godt nok helt fantastisk, hvad man kan lave, dyrene er simpelthen så virkelige og frygtindgydende. Der er nogle få ting, som jeg synes, man kunne have undgået, men det er småting. Det var en rigtig god og action packed film og så er det jo kun en bonus, at den mandlige hovedrolle er en lækkermås og den kvindelige hovedrolle er gudesmuk. Det er lidt svært at vide, hvad man skal forvente, jeg havde faktisk store forventninger til den, men jeg blev heldigvis heller ikke skuffet. Hvis man kan lide Jurassic Park så tag i biografen, jeg siger det bare.

Lørdag og søndag har jeg været på sightseeing rundt i London med sødeste Camilla og Julie, som er taget et smut til London. Hun kom egentlig allerede i torsdags, hvor Camilla og jeg overraskede hende i Heathrow Lufthavn med et lille, sjovt skilt og hvor vi derefter spiste på Nando’s, men jeg kunne ikke være med til shopping om fredagen på grund af arbejde og afsked med Rob og Sophie. Lørdag dag tog vi rundt og så Big Ben, London Eye, Tower Bridge og kørte i taxa, mens vi søndag tog i Madame Tussauds for at møde alle de kendte mennesker og ikke mindst vores fem yndlingsmænd. Det har været nogle dejlige dage, hvor vi har grinet, fjollet og taget en masse selfies og billeder. De er simpelthen nogle skønne piger!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *