Endelig sommerferie

”Every summer has a story.” (Ukendt) 

Jeg var i torsdag til eksamen vedrørende min praktik og jeg gik lidt over middag på sommerferie med et firtal. Det er ikke noget, jeg er glad for, jeg ville gerne have haft mere, men jeg erkender gerne, at min præstation ikke var til mere. Jeg kan ikke skylde skylden på censor og min danske vejleder, da de var rigtige søde og det er jo selvfølgelig deres opgave at stille spørgsmål, selvom jeg ikke kunne svare på dem alle. Så sådan er det bare, det må jeg leve med og i stedet glæde mig over, at jeg nu har sommerferie i to måneder, indtil jeg starter efter sommerferien på to moduler – et på socialrådgiveruddannelsen og et på Århus Universitet.

Jeg fejrede min overståede eksamen først med en ordentlig omgang rengøring i hele hytten og dernæst med Camilla, Carolina, Amalie, Patricia og Sandra i Hyde Park med sushi og hvidvin. Vi skulle egentlig have set Mamma Mia på en storskærm midt i parken, men vi kunne ikke finde ud af, hvor den blev vist henne og besluttede os derefter, efter lang tids søgen, at sætte os uden for en lille mini-festival, som åbenbart løber af stablen her i weekenden. Så her sad vi med vores medbragte mad og lyttede til musik, mens vi opførte os fjollet.

Tidligt fredag morgen sagde jeg farvel til Carolina og Amalie, hvilket gjorde at det kun var Mia, Simon og jeg tilbage i lejligheden (endnu et sad face). Jeg brugte dagen på at sove længe, vaske mit bjerg af vasketøj og gøre klar til at Helene kom, selvom jeg ikke nåede halvdelen af det, jeg egentlig ville. Men det var dejligt at se Helene igen, vi brugte aftenen på the Landor Pub, hvor vi spiste burgere, drak Bulmers og snakkede, men hvor har vi bare så meget mere, vi skal have vendt – godt vi har to uger. Lørdag og søndag har vi oplevet London og nu er vi på vej til Brighton, men jeg vil hellere lægge blogindlæg op senere omkring vores oplevelser.

Det er dog ikke sikkert, at der kommer nogen blogindlægs fra mig de næste par uger, mens jeg rejser rundt med Helene, men hvis jeg finder overskud får I et en gang imellem. Jeg vil dog også lige nå at sige tillykke til alle dem, som er eller snart bliver færdige med deres studier og uddannelser i denne her tid.

You may also like

2 kommentarer

  1. Hey Karoline! Jeg faldt tilfældigvis over din blog og kan se du har været i praktik hos Thames Reach. Jeg skal i praktik der efter sommerferien. Har du evt en mail jeg kan skrive til? :-)

    Vh Ida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *