Valgmodul og Lion King

”Er det en antilope?” (Mia Andersson – meget intern joke fra torsdag aften, undskyld) 

Jeg læser jo til socialrådgiver på VIA University College i Århus og i midten af april blev det bekendtgjort på vores studienet, at det var muligt for studerende, der læser på VIA (som fx lærere, pædagoger, socialrådgiver osv.) at læse et ekstra modul på bachelorniveau på Århus Universitet som supplement til ens nuværende studie. Det har jeg valgt at søge – faktisk sendte jeg ansøgningen afsted natten mellem onsdag og torsdag efter min nattevagt, fordi jeg havde glemt at gøre det i løbet af dagen, story of my life. Men selvom det ikke engang er sikkert, at jeg er en af de heldige, der bliver valgt, valgte jeg at tage chancen alligevel, da jeg ser det som erfaring, der nok skal gavne mig, når jeg skal søge jobs i fremtiden. Der er godt nok et lille minus og det er, at undervisningen ikke er koordineret med undervisningen på socialrådgiveruddannelsen og jeg derfor kommer til at have modulet sideløbende med min uddannelse efter sommerferien, men efter at haft en normal arbejdsuge med 37 timer om ugen, er jeg sikker på, at jeg nok skal klare det. Hvis jeg er heldig og bliver valgt, skal jeg nok skrive mere om, hvad det er for et valgmodul, jeg skal læse.

Torsdag aften var Camilla, Mia, Cecillie og jeg inde og se musicalen The Lion King i Covent Garden. Vi havde fået billige billetter igennem Dansk KFUK. Vi sad virkelig godt og musicalen var jo lige så fantastisk, som huskede den. Jeg så den for cirka fire år siden, da jeg var på studietur i London med gymnasiet. Jeg kan huske, at jeg dengang græd ved den allerførste scene, da alle dyrene træder ind på scenen til sangen ”circle of life” og det havde heller ikke ændret sig, jeg kunne mærke tårerne presse sig på allerede da kvinden startede med at synge og tænkte at det vidst ikke kunne betale sig at prøve at holde dem tilbage. Jeg er åbenbart et meget sentimentalt menneske. Alt er bare så smukt og gennemført lavet, kostumerne, koreografierne, skuespillet og skuespillernes stemmer, sangene, scenografien. Jeg fik flere gange gåsehud i løbet af musicalen og jeg er imponeret over, hvor godt de har kunnet gengive de forskellige scener fra filmen, selvom det er teater. Jeg kan stærkt anbefale folk at tage ind og se den, hvis de skal til London engang. Mon ikke også jeg skal se den igen engang, hvem vil med om fire år, ha ha?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *