Filmanmelderen: Furious 7

”It’s been a long day without, my friend, and I tell you all about when I see you again. We’ve come a long way from where we began, I tell you all about it when I see you again.” (Charlie Puth)

Mia og jeg var i går aftes i biografen og se den seneste film i The Fast and the Furious serien på Leicester Square, men faktisk så synes jeg, det er lidt svært at beskrive, hvad jeg synes om filmen uden at komme til at afsløre alt for meget. Dog kan jeg sige, at den lever op til ens forventninger, hvis man, ligesom jeg, er vild med de forrige film, da filmen er spækket med halvnøgne damer, dyre biler, fart, vold og massere af eksplosioner, men også romantik og humor.

I filmen hævner Deckard Shaw sig på sin lillebror, fra den forrige film, og Dom og hans crew må alliere sig for ikke at komme yderligere i fare end de allerede bliver udsat for. Nu siger jeg så heller ikke mere, for jeg føler allerede, at jeg har sagt for meget.

Som de fleste nok ved blev optagelserne til Furious 7 sat på pause på grund af Paul Walkers død tilbage i november 2013, han døde i en bilulykke sammen med Roger Rodas. Det var svært at se en film, hvor man til tider følte, at skuespillerne var påvirket af tabet af en god ven. Vin Diesel og Paul Walker var jo bedste venner både på og uden for skærmen og Vin Diesel er endda gudfar til Pauls datter, så de stod hinanden nær. Efter ulykken skrev Vin Diesel dette på sin Facebook: ”When I heard I immediately flew to California, and went directly from the plane to his mother’s house… I thought they needed my strength, but realized when I got there and broke down before his family, that it was I who needed theirs. His mother hugged me and said I am so sorry… I said sorry? You’re the mother who lost a son?… She said yes, but you lost your other half.” De var mere end bare bedste venner, de var brødre.

Paul bliver også smukt æret i filmen, men her er det igen svært for mig at beskrive, da jeg ikke vil afsløre for meget. Lad mig dog sige, at jeg havde svært ved at holde tårerne tilbage, men det er jo heller ikke noget nyt.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *