Længe ventet besøg hjemmefra

”I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. I love you for the part of me that you bring out.” (Roy Croft)

Jeg har haft besøg af min mand i denne her weekend og efter halvanden måned, hvor vi ikke har set hinanden udover på Skype, som vi begge to faktisk synes er lidt akavet og mærkeligt, var det skønt endelig at tilbringe næsten fire dage sammen – han kom fredag aften og tog afsted igen i går morges. Det er dog dejligt at vide, at han allerede kommer igen allerede om en lille måned sammen med mine forældre i påskeferien, så jeg ikke skal undvære ham så længe igen, for jeg savner ham simpelthen så meget hele tiden.

Vi har egentlig ikke lavet ret meget, når jeg tænker tilbage på weekenden, vi har mest bare nydt hinandens selskab og nydt at være sammen for en kort stund, men lidt af byen har vi da fået set. Jeg har vist ham lejligheden og hvor jeg arbejder, så han ved, hvor jeg bruger det meste af min tid samtidig med at han mødte pigerne, så han ved, hvem jeg bruger min tid med. Derudover har vi set Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Tower of London, Buckingham Palace, forskellige parker i byen og Leicester Square, men vi har også bare ligget på hotelværelset og set forskellige film i fjernsynet om aftenen.

Det har været virkelig dejligt ikke at have noget, vi skulle nå og selvom at det faktisk overhovedet ikke kan sammenlignes, når det kommer til stykket, føltes det lidt ligesom en normal weekend hjemme i Randers, hvor vi bare tuller rundt og laver ingenting – sammen.

For det er hårdt ikke at se hinanden, når man er vant til at bruge hver evig eneste dag sammen og have en hverdag sammen, men jeg ved, at det hele nok skal blive som før, når jeg kommer hjem igen.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *